Wil je ondersteunen?

Zo’n zes jaar geleden ben ik begonnen met mijn website WaaromSchepping.nl. Na mijn studie ben ik hiermee wat professioneler aan de gang gegaan door mezelf als zzp’er te registreren onder dezelfde naam. WaaromSchepping is een bedrijf.

Gert-Jan

Maar WaaromSchepping is ook een bediening. Ik geloof dat God mij heeft uitgekozen voor dit werk: het schrijven van artikelen en het geven van lezingen over schepping en evolutie, om zo de volgende generatie toe te rusten met argumenten vóór het bestaan van God.

Veel van het werk wat ik doe wordt daarom niet of onderbetaald. Een rekenvoorbeeldje: voor een lezing vraag ik als richtbedrag 150 euro inclusief 21% btw en exclusief reiskosten. Hiervoor heb ik vaak verschillende uren voorbereidingstijd, twee uur aan reistijd en meestal ben ik ook minstens twee uur op locatie. Als ik voor één lezing een dag uittrek overdrijf ik niet. Dat klinkt lekker, 150 euro voor een dagje werken. Maar als zzp’er moet je alles zelf doen. Van die 150 euro gaat, na de btw-afdracht een derde deel naar de belasting. Van wat er overblijft moet ik de helft opzij zetten voor bijvoorbeeld pensioen en verzekeringen. En ik geef natuurlijk geen vijf dagen per week lezingen, zeker niet in de zomermaanden en in de vakantieperiode.

Al met al geen vetpot dus. Toch kies ik er keer op keer voor dit werk te blijven doen, omdat ik ervan overtuigd ben dat dit is waarvoor God me geroepen heeft.

WaaromSchepping is in de eerste plaats een manier om te bouwen aan Gods Koninkrijk, door mensen te informeren over de betrouwbaarheid van de Bijbel.

Word deel van de bediening van WaaromSchepping

Je kunt op verschillende manieren betrokken zijn bij WaaromSchepping als je het werk wat ik doe wilt ondersteunen.

Gebed:

Gebed voor mij en WaaromSchepping is onmisbaar. Je kunt denken aan concrete gebedspunten als:

  • Dat de tegenstander zich koest houdt;
  • Plekken om lezingen te geven;
  • Open harten voor de toehoorders;
  • Financiële ondersteuning;
  • Dat God door WaaromSchepping heen mag werken.

Volg WaaromSchepping op social media:

Like de Facebook pagina van Waaromschepping, volg WaaromSchepping op Twitter of reageer op de blog van WaaromSchepping, waar ook regelmatig nieuwe informatie over diverse onderwerpen wordt geplaatst.

Zegt het voort!:

Er is vaak geen betere reclame dan mond-tot-mondreclame. Heb je een lezing bijgewoond en ben je er tevreden over? Licht je kennissenkring in!

Geef een gift:

Indien je het werk van WaaromSchepping financieel wilt ondersteunen kan dat middels een gift aan Stichting Apologica, IBAN NL89 RABO 0159 5634 53, onder vermelding van ‘Gift WaaromSchepping’. Stichting Apologica is een ANBI-stichting, dus dat betekent dat uw giften belastingaftrekbaar zijn. Ook met giften in natura – zoals boeken, fossielen, of ander demonstratiemateriaal – kun je een bijdrage leveren aan WaaromSchepping. Hiervoor gelden ook de regels voor de schenkbelasting.

Hartelijk dank dat je WaaromSchepping een warm hart toedraagt!

ANBI

Pin It on Pinterest

Share This