Over Gert-Jan van Heugten

Mijn naam is Gert-Jan van Heugten, geboren in 1985 en ir. in de scheikundige technologie. Ik ben in 2006 tot geloof gekomen omdat ik overtuigende argumenten te zien kreeg vóór het Bijbelse scheppingsverhaal, en tegen het evolutieverhaal. Sindsdien ben ik er van overtuigd dat de Bijbel van kaft tot kaft een betrouwbaar beeld van de geschiedenis weergeeft.

Vier jaar en een hele hoop boeken, DVD's, lezingen en discussies later ben ik begonnen met het verzorgen van presentaties over schepping en evolutie. In 2011 ben ik als vrijwilliger bij Weet Magazine terecht gekomen, waar ik sinds 2012 met veel plezier in de redactie zit. Na het behalen van mijn ir./M.Sc. titel in 2013 heb ik het Naventure trainingsjaar gevolgd bij de Navigators. In de zomer van 2014 heb ik besloten voor mezelf te beginnen en Waarom Schepping naar een hoger niveau te tillen.

Ik ga meestal naar een PKN gemeente in Eindhoven, maar ik beschouw mezelf als 'non-denominational'. Zoals Kees Kraayenoord het zo mooi weet te verwoorden: "Ik ben eigenlijk een gereherformeerde evanpinksterbaptoliek."


Namens Weet Magazine op Opwekking 2014.

 

Gert-Jan van Heugten | KvK 61221287 | BTW NL160776405B01 | Ondersteun WaaromSchepping